Sista dan på 2013

Godmorgon alla solstrålar!

Idag är det sista dagen innan 2014 kickar igång. Tänk att det är sista dagen idag alltså?! Känns som om detta året har varit väldigt kort. Dock väldigt tråkigt hästår för några vi känner och oss själva... Måtte 2014 bli ett riktigt bra år.

Jag & Udina hoppas på att få komma ut på lite tävlingar nytillskott våren. Tokarp och Häststället blir det nog om Häststället har några. För se vad det blir flest av, dressyren vore kul att debutera då hon är så så fin i traven i alla fall (skritten också då såklart) samt i galoppen börjar hon sänka huvudet lite grann i högervarvet där hon har lättast. Hopptävlingar får vi också komma ut på ju! Men innan det så måste hon verkligen få tillräckligt med kondination så att hon orkar hoppa en hel bana. På förra var hon väldigt trött mot slutet...

Tänkte skriva ner mina nyårslöften 2014 senare också! Har i alla fall 1 stort som jag måste måste hålla verkligen! Annars får jag hitta på en riktigt hemsk bestraffning till mig själv. Typ inte rida på 1 vecka eller sånt hemskt! (Mamma rider ju så det går ju inte på Udinas bekostnad eller så)
Hehe, ni för hjälpa mig sedan!

Laddade ner Gimp utåtvänd och tänkte redigera och leka lite i det. Dock är det faktiskt ganska så avancerat då jag inte fattar någonting... Ska gå gimpskolan...
Annat hittade jag ju PicMonkey.com också...

Men i alla fall så ska vi till kompisar sedan ikväll på nyårsafton och det ska bli kul! Men uppdateringen försämras inte för det. Promise! Ska iväg vid 18/19 så har ändå bloggar en del då.

Ska rida Blökk idag också. Vet inte vilken tid, men det får bli efter lunch någon gång där. Skrittade henne i torsdags i ösregnet, men det gick superbra ändå!

Men ja, då får jag tacka för mig just nu, kram och ha fortsatt bra dag!

Fått hem min älskade mössa igår. Gissa vem som tog den 
och skrek; Bieber, Bieber över hela gräsmattan... Hehe :)

RSS 2.0